Először szólalt meg Will Smith felesége, miután férje megpofozta Chris Rockot az Oscar-gálán

2022. június 3. – 14:19

Másolás

Vágólapra másolva

Legmélyebb reményét fejezte ki Jada Pinkett Smith, Will Smith felesége, hogy férje és Chris Rock rendbe tudja hozni kapcsolatát az után, hogy az amerikai színész az Oscar-gálán, élő adásban megpofozta a komikust a színpadon. Saját műsorának, a Red Table Talknak a legutóbbi epizódjában arról beszélt, hogy rövidebb haja az alopecia, egy hajhullást okozó betegség eredménye.

„Az Oscar-gálán történtek után ezrek fordultak hozzám a történeteikkel. Ezt a pillanatot arra használom fel, hogy az alopecia családunknak lehetőséget adjak arra, hogy beszéljünk arról, milyen érzés, ha valaki ebben az állapotban van” – mondta a színésznő, majd beszélt arról is, hogy mélyen reméli, hogy férje és Chris Rock egyszer rendbe tudja hozni kapcsolatát.

A 94. Oscar-díjátadón, aminek közvetítését itt lehet visszaolvasni, Smithnek az volt a baja, hogy Rock a feleségével, Jada Pinkett Smithtel poénkodott. Konkrétan azzal, hogy a nő szerepelhetne a G.I. Jane 2-ben. A G.I. Jane volt az a film 1997-ben, aminek kedvéért Demi Moore kopaszra vágatta a haját, és Jada Pinkett Smith is szinte kopaszon érkezett a gálára, ez lett volna a vicc, ami nem sült el túl jól, Will Smith felesége ugyanis alopeciában szenved. Ez a haj kihullását eredményező betegség, ezért húzta fel magát, majd ment fel a színpadra, és kevert le egy pofont a műsorvezetőnek Will Smith, aki a Richard király című film címszereplőjeként kapott az első sorban helyet. A színész kétszer is jól hallhatóan azt ordította, élő adásban, hogy

ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!

A pofon és a kiabálás után a műsor ment tovább, Will Smith a közönségből gratulált a legjobb dokumentumfilmet, a Summer Of Soult rendező Questlove-nak.

Smith aztán megkapta a legjobb színésznek járó díjat, és könnyes beszédében arról beszélt: tudja, hogy ebben a bizniszben el kell viselni azt, hogy miket mondanak az emberről, és hogy ő védelmezi a családját. Elnézést kért az akadémiától, és remélte, hogy hívják megint. Azóta kiderült, hogy nem fogják, mert tíz évre eltiltották attól, hogy megjelenjen az Amerikai Filmakadémia díjkiosztóján.

(SkyNews)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!