Bérgyilkost játszik majd egy filmben a mémmé vált koreai sportlövő

2024. szeptember 24. – 16:58

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei olimpián mémmé váló Kim Jedzsi sportlövő megkapta első filmszerepét, ráadásul testhez álló szerepben: bérgyilkost fog játszani. A hirtelen jött ismertség ráadásul csak részben volt köszönhető az olimpiának, hiszen egy korábbi versenyen nyújtott teljesítményéről készült videó tette ismertté, ahol hihetetlenül lazán döntött világcsúcsot.

Kim futurisztikus fekete szerelésére és rideg viselkedésére olyan cégek után, mint a Louis Vuitton vagy a Vogue, ezúttal Li Dzsungszub dél-koreai rendező figyelt fel. Li egy Asia című filmes projektjének egyik epizódjába kérte fel Kimet, amiben ázsiai országokból érkező színészek játszanak olyan karaktereket, akik a diszkrimináció és a rasszizmus ellen küzdenek.

A Crush című epizódban Kim az indiai színésznővel, Anushka Sennel fog együtt játszani. A castingról Li azt mondta: „Sen és Kim közös szerepeltetése bérgyilkosként korszakalkotó jelentőségű, ami új fejezetet nyit a rövidfilmsorozatok történetében.” Kim menedzsmentje szerint a sportlövő „izgatott a szerepet illetően, a film pedig nagy ajándék lesz rajongóknak világszerte”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!