Sylvester Stallone visszatér a kisvárosi alvilághoz

2024. szeptember 22. – 08:06

Másolás

Vágólapra másolva

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában mindig a legfrissebben felkerült, vagy hamarosan felkerülő filmekről és sorozatokról írunk, amelyek elérhetőek Magyarországról is.

Mindvégig Agatha (Agatha All Along, Disney+)

A Marvel WandaVision spinoffja szinte havonta változtatott címet, végül Agatha All Along lett a befutó, ami az eredeti sorozat egyik rövid zenés betétjére utal. A sorozatban Kathryn Hahn magát cserfes, pletykás szomszédasszonynak állítja be, de valójában egy gonosz boszorkány. Az Agatha All Along (magyarul: Mindvégig Agatha) a WandaVision vége után veszi fel a fonalat, a cselekmény azt mutatja majd be, hogy Agatha Harkness hogyan gyűjt szövetségeseket, hogy visszaszerezze a hatalmát. Kritikánk a sorozatról itt.

La Maison (Apple TV+)

A divatot mindig előszeretettel ötvözik a rendezők drámával, a finom szövetek felszíne alatt általában több évtizedre visszanyúló családi botrányok lapulnak, ez nincs másképp a Maison tekintélyes haute couture házában, sem a La Maison című sorozatban. A cselekmény úgy indul, hogy nyilvánosságra került egy felvétel Lambert Wilson által alakított Vincent Ledu sztártervezőről, ami miatt a divatház az összeomlás szélén áll. Perle Foster, akit Amira Casar alakít, Vincent egykori múzsája összefog két fiatal, tehetséges tervezővel, hogy megmentsék a divatház hírnevét, de feladatukat megnehezíti egy kegyetlen igazgatónő. Az előzetes családi rivalizálást, kifinomult eleganciát, előkelő ruhákat és hatalmi harcokat ígér.

Tulsa King (2. évad, SkyShowtime)

Visszatér Taylor Sheridan (Yellowstone) nagysikerű vígjáték-drámája, a Tulsa King, amiben veterán maffiafőnököt alakít Sylvester Stallone. A veterán mozisztár egy Dwight nevű New York-i gengsztert játszik, aki 25 év után szabadult a börtönből, a főnöke pedig elküldte Tulsába, mert a bűnözőcsalád az oklahomai városban akar terjeszkedni, és Dwightot bízzák meg, hogy felmérje a terepet. A második évadban Dwight és emberei igyekeznek megtartani a pozíciójukat, amit kiharcoltak maguknak Tulsában, de a kansasi maffia és egy nagy hatalmú helyi üzletember egyre komolyabb fenyegetést jelentenek.

Bob burgerfalodája (Bob's Burgers, 14. évad Disney+)

Bob burgerfalodája az a történet, ami megtanította a nézőket arra, hogy a sikerhez nagyon hosszú az út. Loren Bouchard animációs sitcomjában a Belcher család egy hamburgeréttermet vezet egy sorház aljában egy temetkezési vállalat mellett. A partmenti étterem vásárlói köre erősen függ az utcai reklámoktól és a vidámpark forgalmától, ráadásul a családnak versenyeznie kell a többi étteremmel is. A tizennegyedik évadban Bob felesége olyan hibát követ el egy utcabálon, amely veszélybe sodorhatja kedvenc sikátoros mosómedvéjének életét.

Pingvin (The Penguin, Max)

A 2022-es Batman-film után készült spinoff-sorozatban a felismerhetetlenségig elsminkelt Colin Farrell alakította Pingvin felemelkedését nézhetjük végig, ahogy utcai gengszterből szép lassan a gothami alvilág vezére lesz. Mike Reeves, a legutóbbi Batman rendezője és alkotótársai ott folytatják a történetszálat, ahol két éve abbahagyták, így a Batmanhez hasonlóan most is egy sötét, barnás-sárgás tónusú világot kapunk, ahová az Arkham City és Arkham Aslyum videójátékot kipörgető rajongóknak különösen nagy öröm lesz visszatérni. Kritikánk a sorozatról itt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!