Kevin Costner nélkül sem állnak le a Yellowstone-nal

2024. szeptember 17. – 15:51

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyon erős időszak jön a SkyShowtime-on, legalábbis az alapján, amit a Deadline ír. A Paramount és a Comcast Magyarországról is elérhető streamingfelülete egy sor új vagy visszatérő sorozatot jelentett be, amelyek között van több olyan is, ami a Paramount sikersorozatához, a Yellowstone-hoz kapcsolódik, de bőven akadnak még érdekességek.

Az biztos, hogy visszatér a második évadával az 1923, a Yellowstone egyik előzménysorozata, méghozzá a két eredeti főszereplővel, Harrison Forddal és Helen Mirrennel. Ezen kívül 2025-ben érkezett a The Madison névre hallgató másik spinoff, ami az ígéretek szerint egy New Yorkból Montanába költöző, tehetős családról szól, a történet pedig a Yellowstone lezárása után folytatódik.

Ami azért is érdekes, mert ezekszerint Taylor Sheridan alkotó már a Kevin Costner utáni időszakra koncentrál, miután a színész nagy balhé közepette otthagyta nemrég a sorozatot még azelőtt, hogy lezárták volna. A Madisonban a hírek szerint szerepel majd Michelle Pfeiffer és Matthew Fox is, akit leginkább a Lostból lehet ismerni. A hírek szerint több kisebb szereplő is feltűnhet majd a Yellowstone-ból. Ezen kívül pedig még egy dokumentumfilm is érkezik, amelyben Kevin Costner meséli el a Yellowstone Nemzeti Park történetét.

Ezeken kívül még egy sor izgalmasnak tűnő projekt érkezik a felületre, hiszen a SkyShowtime egyaránt válogathat a Paramount, a Sky és az NBC Universal tartalmaiból. Az egyik ilyen a The Agency, a francia Le Bureau des Légendes című dráma alapján készült politikai thriller Michael Fassbender főszereplésével és George Clooneyval a producerek között, de a szereplők között van még Richard Gere, Jeffrey Wright és Jodie Turner-Smith is.

Érkezik majd még egy valós történeten alapuló, sorozatgyilkosos dráma Happy Face címmel és Dennis Quaid főszereplésével, illetve a Dexter előzménysorozata, és persze a Yellowjackets harmadik évada. Brit gyártásban készül majd a Lockerbie: A Search for Truth limitált széria, amelyben Colin Firth főszereplésével dolgozzák fel az 1988-as Lockerbie repülőgépkatasztrófa történetét.

Ugyan pontos megjelenési dátumokat nem közölt a Deadline-nal a SkyShowtime, annyit elárultak, hogy a tervek szerint minden említett produkció még idén elérhetővé válik a felületen, bár a Madison esetében valószínűbb, hogy csak jövőre.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!