Előzménysorozatot kap a Dexter

2024. július 3. – 18:23

Másolás

Vágólapra másolva

Hamarosan tízrészes előzménysorozat érkezik az Emmy-díjas Dexterhez, a projektet az eredeti széria showrunnere, Clyde Phillips felügyeli – írja a SkyShowtime közleménye. A Dexter: Original Sin című thrillersorozat 15 évvel az eredeti előtt, 1991-ben játszódik Miamiban, és azt meséli majd el, hogyan válik a főszereplő bűnösöket mészárló sorozatgyilkossá. Előzetes nem jött ki a közleményhez, és egyelőre azt sem tudni, hogy a sorozat mikor kerül be a streamingplatform kínálatába.

A közlemény szerint a sorozatban Dexter megtanulja irányítani gyilkos ösztöneit az apja által kidolgozott etikai kódex mentén. A fiatal gyilkosnak úgy kell megtalálnia és megölnie azokat, akik rászolgálnak, hogy közben ne bukjon le a miami rendőrségnél, ahol törvényszéki gyakornokként kezd dolgozni.

A SkyShowtime azt is elárulta, hogy kik fogják alakítani a sorozat fontosabb szereplőit, ahogy várható volt, az előzményben már nem Michael C. Hall játssza a címszereplőt, hanem Patrick Gibson bújik Dexter bőrébe. Nevelőapját, Harry Morgant a Mr. Robotból ismert Christian Slater kelti életre, Dexter húgának szerepében pedig Molly Brown tűnik majd fel. Sarah Michelle Gellar is erősíti a széria színészgárdáját, a Buffy, a vámpírok réme sztárja Dexter új főnökét alakítja.

A Dexter 2006 és 2013 között futott a Showtime-on, és hatalmas siker volt. 2021-ben, a kultikus gyilkosos sorozat pocsék lezárása után 7 évvel leporolták a brandet, hogy Dexter: New Blood címen méltó búcsút vegyenek a karaktertől. Úgy látszik ez sem volt elég, ezúttal egy újabb bőrt húznak le az ikonikus figuráról.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!