Nem tér vissza a Yellowstone-ba Kevin Costner

2024. június 21. – 13:56

Másolás

Vágólapra másolva

Nem tér vissza a Paramount Network sikersorozatába, a Yellowstone-ba Kevin Costner, írja a Variety. A bejelentést a kétszeres Oscar-díjas színész és filmrendező tette meg egy X-re feltöltött, csütörtöki videóban. Costner arról beszél, hogy jelenleg saját alkotására, a Horizont: Egy amerikai eposz c. western filmdráma készítésére és promotálására koncentrál. A Horizont első része idén debütált Cannes-ban, a második film pedig augusztus 16-án kerül a mozikba.

„Hosszú másfél évnyi munka után, és mindazok után, amit a Horizont megkövetel, rájöttem, hogy nem fogom tudni folytatni a Yellowstone-t. Ez (Yellowstone – a szerk.) olyasmi volt, ami tényleg megváltoztatott. Imádtam, és tudom, hogy ti is imádtátok. Csak szerettem volna tudatni veletek, hogy nem fogok visszatérni” – mondta a 69 éves amerikai színész.

Costner John Dutton cowboyt alakított a Yellowstone-ban, aminek az ötödik évada 2022-ben jelent meg. A sorozat azóta is szünetel, részben a Hollywoodban kitört színészsztrájk miatt, valamint azért is, mert van némi feszültség Costner és a Yellowstone producerei között, írja a Guardian. Costner már perrel is fenyegetőzött, ugyanis azzal vádolja a készítőket, hogy nem fizették ki a fennmaradó 12 millió dollárt, ami az ötödik évadért járna neki.

A színész azt is mondta, hogy szerződést írt alá a Paramount Networkkel, és szerepelni fog a sorozat hatodik és hetedik évadban is. „Voltak tárgyalások, de kevesebb pénzt ajánlottak, mint az előző évadok alkalmával” – jelentette ki Costner, aki cáfolta azokat az állításokat, miszerint annyira elfoglalt volt a Horizont miatt, hogy kevesebb munkát tudott Yellowstone-ba befektetni. „Nekem a Yellowstone volt a prioritás, helytelen bármi mást is állítani” – tette hozzá.

A Yellowstone utolsó hat epizódját jelenleg is gyártják, a Paramount Network csütörtök reggel bejelentette, hogy november 10-én lesz a premier. Órákkal azelőtt, hogy Costner posztolta volna a videót.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!