Chester Bennington fia szerint a Linkin Park új énekese meggyalázza apja örökségét

2024. szeptember 10. – 14:05

Másolás

Vágólapra másolva

Jaime Bennington, a Linkin Park 2017-ben elhunyt énekesének fia kemény kritikával illette Mike Shinodát, a zenekar dalszerzőjét és producerét, amiért Emily Armstrongot választották a zenekar új énekesének. Szerinte apja örökségét sérti, hogy egy ilyen múlttal rendelkező ember lesz a Linkin Parkban.

A Linkin Park 2017-ben, Chester Bennington tragikus halálát követően feloszlott, idén azonban a zenekar új énekessel, Emily Armstronggal tér vissza. Sok rajongó örömmel fogadta a zenekar visszatérését, mások azonban aggodalmukat fejezték ki Armstrong szcientológiához köthető múltja, valamint az elítélt erőszaktevő, Danny Masterson melletti kiállása miatt. Azóta Armstrong nyilatkozatot adott ki, amiben azt írta, hogy azért vette védelmébe a korábban nemi erőszakért elítélt színészt, mert akkoriban rosszul ítélte meg a férfit.

Jaime Bennington egy Instagram-sztoriban fejtette ki sérelmeit a Billboard szerint. Bennington több bekezdésben részletezte Armstrong múltját, kiemelve az előbb említett kapcsolatait a Szcientológia Egyházzal, valamint támogatását Danny Masterson iránt, akit két nő megerőszakolása miatt 2023-ban 30 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek.

„Elárultad azt a bizalmat, amelyet évtizedeken át kitartó rajongók és támogató emberek, köztük én is, megszavaztunk neked. Bíztunk benned, hogy jobb és nagyobb ember leszel, hogy te leszel a változás, amit megígértél nekünk. Most pedig csak szenilis és közömbös vagy” – írta Jaime Bennington Shinodának. Chester Bennington fiának vádjaira sem Mike Shinoda, sem a zenekar nem reagált még nyilvánosan.

A Linkin Park hatnapos arénaturnéra készül, a turné során Los Angelesben, New Yorkban, Hamburgban, Londonban, Szöulban és Bogotában is fellépnek. A zenekar új albuma november 15-én jelenik meg.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!