„Mindig a jót próbálom látni az emberekben, rosszul ítéltem meg őt” – a Linkin Park új énekese elmesélte, miért állt ki egy nemierőszak-tevő mellett

2024. szeptember 8. – 16:25

Másolás

Vágólapra másolva

Azért vett a védelmébe korábban egy nemi erőszakért elítélt színészt a Linkin Park új énekese, Emily Armstrong, mert akkoriban rosszul ítélte meg a férfit – magyarázta Armstrong egy Instagram-sztoriban, miután a zenekar sok rajongója kiakadt, hogy ilyen háttérrel éppen őt választották frontembernek a 2017-ben meghalt Chester Bennington helyett. A Wrap beszámolója szerint Armstrong sztorijában ez állt:

„Sziasztok, Emily vagyok. Nagyon sokatoknak új vagyok, és szerettem volna tisztázni valamit, ami nemrég történt. Néhány évvel ezelőtt megkértek, hogy támogassak valakit egy bírósági tárgyaláson, akit barátomnak tekintettem, és megfigyelőként elmentem egy korai meghallgatásra. Nem sokkal később rájöttem, hogy nem kellett volna. Mindig a jót próbálom meglátni az emberekben, és rosszul ítéltem meg őt. Azóta sem beszéltem vele. Elképzelhetetlen részletek derültek ki, és később bűnösnek találták

Hogy a lehető legvilágosabban fogalmazzak: nem nézem el a nők elleni bántalmazást vagy erőszakot, és együttérzek az ilyen bűncselekmények áldozataival.”

A szóban forgó ügyben Danny Mastersonról volt szó, akivel Emily Armstrong baráti kapcsolatot ápolt. Az amerikai színészt (aki az Azok a ‘70-es évek című kultikus tévésorozattal vált ismertté) 2023 őszén két nő megerőszakolása miatt harminc év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, de mielőtt még a bíróság bűnösnek mondta ki, Armstrong a védelmébe vette. Mindkét szereplőt (Mastersont és Armstrongot is) a szcientológia egyházhoz kötik, bár Armstrong sosem vállalta nyilvánosan, hogy szcientológus lenne.

A Linkin Park új énekesének a rajongókat kiakasztó ügyeiről itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!