Válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

2024. augusztus 21. – 04:56

Válik Jennifer Lopez és Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck az énekesnő filmjének bemutatóján februárban, Los Angelesben – Fotó: Mario Anzuoni / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Jennifer Lopez beadta a válókeresetet, így hivatalosan is elválik Ben Afflecktől, írja a CNN a bírósági iratok alapján. Az amerikai énekesnő kedden, éppen a második házassági évfordulójuk napján nyújtotta be a keresetet. A BBC szerint Lopez a bírósági dokumentumban április 26-át jelölte meg szakításuk napjának.

A Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon az ügyben benyújtott dokumentum szerint mindkét félnek, így az 55 éves Lopeznek és az 52 éves Afflecknek is meg kell még osztania pénzügyi információkat a keresetben, így például a jelenlegi bevételeiket, kiadásaikat, ingatlanjaikat és adósságaikat is. A dokumentum szerint mindkettőjüknek kötelességük, hogy a pénzügyeikben bekövetkező változásokat nyilvánosságra hozzák, „amíg nem születik végleges megállapodás az ügyükben felmerülő összes pénzügyi kérdésről”. Erre mindkettejüknek 60 napja van.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolati válságáról hónapok óta folytak a találgatások, miután egyszerűen nem mutatkoztak nyilvánosan olyan eseményeken, mint az idei Met-gála, ahol boldog-boldogtalan felvonult, az énekes-színésznő pedig az idei kurátori bizottság tagja volt, mégis egyedül kellett a bejáratnál pózolnia. A sztárpár júliusban piacra dobta 2023-ban vásárolt Beverly Hills-i luxusvilláját is, amiért 68 millió dollárt kértek.

Lopez és Affleck húsz évvel ezelőtt az eljegyzés után, de a házasság előtt szakítottak, 2021 tavaszán azonban újra randizni kezdtek, 2022-ben pedig összeházasodtak, két év után pedig válnak. Kapcsolatukról ebben a cikkben írtunk részletesen.

Jennifer Lopeznek ez volt a negyedik házassága.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!