Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck

2022. július 17. – 22:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Alig néhány hónappal azután, hogy kiderült: eljegyezték egymást, össze is házasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck – írja a TMZ. Bár a pár ezt még hivatalosan nem jelentette be, a gyakran jól értesült amerikai bulvárlap egy forrására és bírósági dokumentumokra hivatkozva számolt be az eseményről. Az iratok szerint az énekes-színész Lopez és a színész-rendező Affleck a nevadai Clark megyében kelt egybe július 16-án, azaz szombaton. Bár a lap vegasi esküvőt emleget, a cikkből nem derül ki, ezt mire alapozzák, mindenesetre Las Vegas valóban ebben a megyében található.

Ben Affleck és Jennifer Lopez a Vegyél el című film Los Angeles-i vetítésén 2022. február 8-án – Fotó: Mario Anzuoni / Reuters
Ben Affleck és Jennifer Lopez a Vegyél el című film Los Angeles-i vetítésén 2022. február 8-án – Fotó: Mario Anzuoni / Reuters

Frissítés, 7:10: Lopez azt írta hírlevelében a rajongóinak: Megcsináltuk.

„A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderült, hogy a szerelem türelmes. Húsz éve türelmes”

– ez volt az üzenete.

A pár iránti érdeklődés a szokásos bulvárkíváncsiságon kívül azért is nagy, mert viszonylag ritka, hogy két híresség – vagy két bármilyen ember – két évtizeddel az első jegyben járása után találjon újra egymásra és házasodjon össze. Lopezzel és Affleckkel viszont pontosan ez történt: tavaly 17 év különlét után jöttek össze újra.

A két sztár a kétezres évek elején járt korábban, 2002-ben el is jegyezték egymást, de két évvel később szakítottak. Előtte még együtt szerepeltek a Gigli (2003) és a Jersey Girl (2004) című filmekben. Lopez háromszor volt már házas, és volt férjével, Marc Anthonyval közös ikrei vannak, Maximilian és Emme. Affleck egyszer volt házas, Jennifer Garnerrel, akivel közös gyermekei Violet, Seraphina és Samuel.

A 49 éves Affleck és az 52 éves Lopez az elmúlt évben számos alkalommal tűnt fel együtt nyilvánosan, többek között együtt jelentek meg a vörös szőnyegen a decemberi The Tender Bar című film, majd a februári Vegyél el (Marry Me) című film bemutatóján. (Előbbiben Affleck, utóbbiban Lopez játszik főszerepet.)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!