Jennifer Lopez és Ben Affleck eladja a 24 fürdőszobás luxusvilláját

2024. július 12. – 08:22

Másolás

Vágólapra másolva

Eddig csak nem hivatalosan lehetett tudni arról, hogy megválik 2023-ban vásárolt Beverly Hills-i luxusvillájától Jennifer Lopez és Ben Affleck, a szándék azonban most már hivatalossá is vált, a luxusvilla ugyanis felkerült egy ingatlanos oldalra, a Realtor.com-ra is, írja a Business Insider. A villáért 68 millió dollárt kérnek.

A leírás szerint az ingatlant színvonalasan újították fel az elmúlt négy hónapban, egyébként pedig 12 hálószoba és 24 fürdőszoba található benne. A főépületet egy különálló, közel 500 négyzetméteres vendégház, a gondnoki ház, illetve egy két hálószobás őrház egészíti ki, a 12 állásos garázsban és a 80 jármű számára kialakított parkolóban pedig bőven akad hely az autóknak is. A tulajdonosok számára rendelkezésre áll egy privát sportkomplexum is, ahol kosárlabda- és pickleballpályák, edzőterem, bokszring, edzőterem és medence is van.

Lopez és Affleck kapcsolati válságáról hónapok óta folynak a találgatások, miután egyszerűen nem mutatkoztak nyilvánosan olyan eseményeken, mint az idei Met-gála, ahol boldog-boldogtalan felvonult, az énekes-színésznő pedig az idei kurátori bizottság tagja volt, mégis egyedül kellett a bejáratnál pózolnia. Lopez és Affleck húsz évvel ezelőtt az eljegyzés után, de a házasság előtt szakítottak, 2021 tavaszán azonban újra randizni kezdtek, és 2022-ben pedig összeházasodtak.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!