Birtokháborításért és rendzavarásért tartóztatták le Travis Scottot

2024. június 20. – 19:17

Másolás

Vágólapra másolva

Birtokháborítás és a rend megzavarása miatt tartóztatták le az amerikai rappert, Travis Scottot csütörtök kora reggel Miami Beachen, írja a Guardian. A dalszerzőként és producerként is dolgozó Scott (civil nevén: Jacques Bermon Webster II.) állítólag egy jachton keveredett bele egy balhéba, az információk szerint többen össze is verekedtek.

A Miami Beach-i rendőrség a dokkon találta meg a részeg Scottot, aki a jacht utasainak kiabált, és hiába kérte arra a hatóság, hogy üljön le, ő ezt figyelmen kívül hagyta, és többször felállt. Arra is felszólították, hogy távozzon a helyszínről, ezt Scott meg is tette úgy, hogy séta közben is folytatta az ordibálást. Pár perccel később visszatért a hajóhoz, és újra balhézni kezdett. A beszámolók szerint amikor a rendőrség megkérdezte tőle, hogy fogyasztott-e alkoholt, akkor Scott csupán annyit válaszolt, hogy „ez Miami.”

A rappert a Turner Guilford Knight börtönbe vitték, ahol valószínűleg nem sokat időzött, miután kifizette a 650 dolláros óvadékot.

Scott két éve augusztusban tért vissza a nyilvánosság elé, miután 2021 novemberében a koncertjén, az Astroworld fesztiválon több százan megsérültek, és tíz embert taposott halálra a tömeg. A történtek legfiatalabb áldozata egy kilencéves kisfiú, aki apja nyakában ült, amikor megindult az ötvenezres tömeg. A koncert után a hatóságok nyomozást indítottak, de egyelőre nem neveztek meg felelőst. Travis Scott a koncert után közleményt adott ki arról, hogy fizeti az áldozatok temetését, és mindenkinek visszatéríti a belépőjegyek árát.

A rappernek 2023 nyarán, öt év után jelent meg új lemeze, Utopia címmel, amiről a kritikánkat itt olvashatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!