Tízmillió forintos koncertjegyekkel tér vissza az élő fellépésekhez Travis Scott

2022. augusztus 10. – 17:01

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly novemberben a szupernépszerű rapper, Travis Scott koncertjén, az Astroworld fesztiválon több százan megsérültek, és tíz embert taposott halálra a tömeg. Scott azóta kerüli a nyilvánosságot, élő fellépése sem volt. Kilenc hónap után most érkezett el a visszatérés ideje, hétvégén Londonban az O2 Arénában 20 ezer ember volt kíváncsi a koncertjére. Meghirdették az első amerikai visszatérő koncertet is, méghozzá Las Vegasban a Zouk nevű exkluzív nightclubban.

A Zouk alapban elég drága hely hírében áll, sima hétköznapokon, extra fellépő nélkül is 100 dollár a belépő, és 2000-et kell a legolcsóbb asztal foglalásához leszurkolni, utóbbi közel 800 ezer forintot jelent. A rapper visszatérő koncertje azonban még ehhez képest is extrém jegyárakkal operál, nem kis megrökönyödést okozva a rajongók köreiben.

A tanctérre 27 ezer dollár (kb. 10 millió forint) a belépő, a legolcsóbb, „a hátsó falhoz” típusú jegy pedig 7 ezerbe (kb. 2,5 millió forint) kerül.

Aki nem szereti az ilyen flancos helyeket, Travis zenéjét viszont igen, a vegasi buli helyett nézze most meg a híres virtuális Fortnite-koncertet, ahol a rapper a népszerű online játékon belül, 27 millió néző előtt lépett fel. Ingyen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!