Azahriah a Telex és Gulyás csörtéjéről: úgy bánnak a sajtóval, mint a kisemberrel az ügyfélszolgálaton

2024. május 29. – 10:08

Másolás

Vágólapra másolva

„Csodálkoztok, hogy szar a posta, azt fentebb ugyanúgy bánnak a sajtóval, ahogy a »kisemberrel« bármilyen ügyfélszolgálaton” – írja Azahriah Instasztorijában és a TikTokján, a paulsonati név alatt.

Forrás: Azahriah / Instagram
Forrás: Azahriah / Instagram

A poszthoz kapcsolódó videóban kollégánk, Simor Dániel látható egy május eleji Kormányinfón, amikor Gulyás Gergelytől, majd Vitályos Eszter kormányszóvivőtől kérdezi, hogy miért nem hívják meg a médiát a kínai elnök Orbán Viktorral tervezett sajtótájékoztatójára. Gulyás kitérő válasza után Simor azt kérdezi, hogy ha mindenkit meghívnak, akkor a Telexet és az RTL Klubot miért nem? „Én sem foglalkozom sajtómeghívók kézbesítésével” – érkezik a Gulyás kitérő válaszára kísértetiesen emlékeztető reakció Vitályostól.

Azahriah közismert arról, hogy gyakran megszólal közéleti ügyekben, és művészként is felvállalja politikai nézeteit. Nemrég új, klipes dalt adott ki a francia L'Entourlooppal közösen. A reggae-duó bevonásával elkészült Don't Turn the Bass Down című dalban a „pikkpakk nem töröl a hatalom” sor valószínűleg utalás többek között az Orbán Viktor TikTokjáról eltüntetett videóra, és van egy odaszúrás a bulvárlapoknak is, ahol név szerint említi a Borsot és a Blikket; „sok más suttyó címlapsztori” mellett.

Azahriah hétvégi triplakoncertjéről több kritikát is írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!