Pottyondy Edina: Lehet, hogy Magyar Péter rossz ember, de ami nála egy lehetőség, az Rogán Antalnál tény

2024. március 27. – 11:20

Másolás

Vágólapra másolva

„A magyar kormány bűnszervezetként működik, erre a rendszerre atomot kell dobni” – mondta legújabb Youtube-videójában Pottyondy Edina tartalomgyártó, aki a Magyar Péter-ügy legfrissebb fejleményeiről mondta el véleményét.

Magyar Péter kedden reggel hozott nyilvánosságra egy felvételt, amin Varga Judittal a Schadl–Völner-ügyről beszélgetnek. Varga itt azt mondta, Rogán Antalék kihúzatták magukat az iratokból, Polt Péter pedig nem ura a helyzetnek az ügyészségen. A volt igazságügyi miniszter azt is állította, Völner Pálnak már 2021 tavaszán szóltak a nyomozásról és arról, hogy „hagyja abba”.

A nyilvánosságra hozott hangfelvétel után Varga Judit bántalmazásról posztolt a Facebook-oldalán, és azt írta: Magyar egy éve zsarolja azzal, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt.

Pottyondy Edina szerint alapból nem normális dolog hangfelvételt készíteni otthon egy párkapcsolatban, de ez az a pont, ahol lényegtelen, hogy mennyire jó férj és barát Magyar Péter, hogy bántalmazó vagy bántalmazott, fideszes vagy ellenzéki. A nyilvánosságra hozott hangfelvétel szerinte egy vádbeszéd a magyar kormány ellen, amin az akkori igazságügyminiszter

maffiának, fehérgalléros bűnözőnek, szarházi gazemberek galerijének írta le a magyar kormányt.

„Lehet, hogy Magyar Péter rossz ember, de ami Magyar Péternél egy lehetőség, az Rogán Antalnál, Varga Juditnál, Polt Péternél és Orbán Viktornál tény” – mondta a youtuber.

Szerinte ezek a politikai szereplők hozzák ki az állatot a tömegből, ha valaki, ők biztosan bántalmazók. Azzal egyetért, hogy normálisan kellene beszélni a bántalmazásról, de ezekkel a politikai szereplőkkel ez lehetetlen. Szerinte Varga Judit politikai céllal használja a személyes traumáját.

Úgy látja, a szörny a magyar állam, lehet sajnálni a három gyereket, a bántalmazott asszonyt, de ezek előtt sajnálni kell azt a sok tízezer gyereket, akik nem kapnak rendes egészségügyi ellátást, oktatást, védelmet a családon belüli bántalmazástól.

Pottyondy már korábban is elmondta véleményét Magyar Péterről. Akkor Varga Judit exférjét „egy jóképű, sportos, beszélni tudó, egykori vér NER-esként” definiálta, aki „úgy vadítja meg a kiéhezett ellenzéki szavazókat, ahogy Vastag Csaba a csömöri óvónőket”. Abban a videójában arról beszélt: Magyar nem pusztán egy újabb ellenzéki „messiás”, hanem egyszerre a „fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kék szalagos Márki-Zay és a kámforrá váló Pesty László”. Szerinte Magyar Péter vált Magyarország első számú celebritásává.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!