Régimódi sci-fi-klipben panaszkodik arra a Carson Coma, mennyire furcsák az emberek

2024. március 22. – 10:46

Másolás

Vágólapra másolva

A Beton.Hofival közösen készült dal és klip után újabb friss dallal és videóval jelentkezik a Carson Coma. A Paul McCartney halott? című dal egy viszonylag újabb hangzást képvisel a zenekar eddigi számaihoz képest. Kicsit mintha a korai Weezer stílusára emlékeztetne, szövegileg pedig sokszor utalnak álhírekre és dezinformációra is, mint a laposföld-elmélet vagy az a '60-as évekbeli konteó, miszerint Paul McCartney már rég meghalt, és a helyét egy hasonmás vette át.

A fekete-fehér, korai sci-fik hangulatát idéző klipben az egész zenekar felbukkan kisebb-nagyobb szerepekben, illetve a nemrég az After+ adásában vendégeskedő Benedek Ágota író is, aki a stáblista szerint kreatív tanácsadóként is részt vett produkcióban. A videót Fekete Xénia rendezte.

A zenekar hamarosan az MVM Dome-ban ünnepli az ötödik születésnapját, csütörtökön pedig a Telex Afterben beszélgettünk Fazekas Gergely zenetörténésszel az együttes eddigi életművéről. Érdekesség egyébként, hogy az elmúlt hónapokban ez már a második olyan magyar dal, ahol a címben a Beatles valamelyik tagját említik, hiszen a Blahalouisiana tavaly év végén hozta ki a Nem hittek Lenonnak című számát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!