Ázsia leggazdagabb emberénél bulizott Mark Zuckerberg, Bill Gates és Ivanka Trump

2024. március 4. – 10:16

Ázsia leggazdagabb emberénél bulizott Mark Zuckerberg, Bill Gates és Ivanka Trump
Isha Piramal, Anant Ambani, Rihanna, Nita Ambani, Shloka Mehta Ambani, Akash Ambani és Radhika Merchant az előbulin – Fotó: Reliance Industries / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Mark Zuckerberg, Bill Gates és Ivanka Trump is felbukkant a világhírű vendégek között a milliárdos örökös, Anant Ambani esküvőt megelőző előbuliján Indiában. A mulatság vasárnap ért véget. A háromnapos eseményen fellépett Rihanna is, aki egy éve nem koncertezett: ahogy a hétvégén megírtuk, az indiai milliárdos, Mukesh Ambani fiának privátpartiján csak a szerencsés meghívottak láthatták élőben az énekesnőt.

Összesen 1200 vendéget fogadtak a Szilícium-völgyből, Bollywoodból, a hindi nyelvű filmgyártás központjából és más helyszínekről, az indiai hírességek közül Sachin Tendulkar krikettlegenda és Shah Rukh Khan színész is a vendégek között volt – írja a CNN.

Ambani Ázsia leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak a legkisebb fia, akinek a vagyona a Forbes szerint 117 milliárd dollárra becsült. A 28 éves fiú a nagyapja által alapított indiai konglomerátum, a Reliance által működtetett energetikai vállalatnál dolgozik igazgatói poszton.

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan – Fotó: Reliance Industries / Reuters
Mark Zuckerberg és Priscilla Chan – Fotó: Reliance Industries / Reuters


Bár Ambani és 29 éves menyasszonya, Radhika Merchant valójában csak júliusban házasodnak össze, az előbulin nem spóroltak; a vendégek 500 ételt kaptak, amit közel 100 séf készített – írta a Reuters.

A város repülőtere általában naponta kevesebb mint 10 járatot fogad és indít, a repülőtéri hatóságok szerint az eseményre mintegy 130 járat érkezett, amelyek szép számmal reptettek be fodrászokat és sminkeseket is a helyszínre.

Egy új hindu templomkomplexumot pedig kifejezetten az esküvőre építenek fel, amelyet később a nagyközönség előtt is megnyitnak – jelentette be az Ambani család vállalkozásának jótékonysági ága, a Reliance Alapítvány.

Az indiai gazdagok egyébként nagyon értenek a szórakozáshoz, tavaly nyáron például az évtizedek óta Dubajban élő indiai milliárdos, Kamal Vachani családja bérelte ki a budai várat, hogy ott ünnepeljék meg a milliárdos fiának esküvőjét. A lagzin a Telex is ott volt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!