Egy éve nem lépett színpadra Rihanna, most egy indiai luxusesküvőn adta elő a legnagyobb slágereit

2024. március 2. – 19:24

Másolás

Vágólapra másolva

A 2023-as Super Bowl félidei show-ja óta nem lépett színpadra Rihanna. Most azonban visszatért – ha nem is a nagyközönség elé, az indiai milliárdos, Mukesh Ambani fiának privát esküvőjén ugyanis csak a szerencsés meghívottak láthatták élőben az énekesnőt.

A koncerten olyan slágereket adott elő, mint az Umbrella, a Stay, a Work és a SZA-val közös Consideration – írja a Variety. Rihanna a gyorsan vágott Super Bowl szettlistájának elemeit kötötte bele a fellépésbe, még a Parris Goebel által koreografált táncmozdulatok egy részét is kölcsönvette. Ezt csak azért lehet tudni, mert pár vendég lelkesen dokumentálta a koncertet, a fellépés részleteiről keringő videófelvételek azóta el is árasztották a közösségi médiát.

A koncertet a milliárdos család szülővárosában, az indiai Jamnagarban tartották, ez volt első estéje annak a háromnapos rendezvénynek, amellyel Anant Ambani és Radhika Merchant esküvőjét ünneplik. Amit egyébként majd csak nyáron tartanak meg.

Nem példa nélküli, hogy popsztárok random nagyongazdagok esküvőin hakniznak. Persze csak akkor, ha alaposan megfizetik őket.

A Daily Mail becslése szerint Rihanna hatmillió dollárért (azaz több mint kétmilliárd forintért) vállalhatta a bulit, ami nem is hangzik annyira soknak, ha azt nézzük, hogy az Ambani család 2018-ban állítólag több mint 100 millió dollárt (36 milliárd forintot) költött Anant húga, Isha esküvőjére. Amin Beyoncé lépett fel.

Mindez persze aprópénz az Ambani családnak, Mukesh Ambani ugyanis annak a Reliance Industriesnak az elnök-vezérigazgatója, amely telekommunikációs, olaj- és gázipari, valamint a kiskereskedelmi és pénzügyi szolgáltatásokban is érdekelt. A Forbes becslése szerint Ambani nettó vagyona 116 milliárd dollár körül van.

Az indiai gazdagok egyébként nagyon értenek a szórakozáshoz, tavaly nyáron például az évtizedek óta Dubajban élő indiai milliárdos, Kamal Vachani családja bérelte ki a budai várat, hogy ott ünnepeljék meg a milliárdos fiának esküvőjét. A lagzin a Telex is ott volt.

Rihanna terhesen, több méter magasban lebegve tolta végig a tavalyi Super Bowl félidei show-ját. Rihanna a Super Bowl előtt hét évig nem adott koncertet (leszámítva a 2018-as Grammy-gálát), és 2016 óta nem is adott ki új albumot. Azóta pedig megszületett a második gyereke is, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben vissza akarna térni. Ennek ellenére nem úgy tűnik, mintha az énekesnő bármennyit is vesztene a szupersztárstátuszából. Erről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!