Tizenkét év után, 40 milliós fődíjjal tér vissza idén a Megasztár

2024. február 21. – 22:16

Másolás

Vágólapra másolva

Váratlan hírt osztott meg szerdán egy online közzétett videóban Till Attila és a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stantchev, akik bejelentették, hogy tizenkét év után, rekordnyereménnyel tér vissza idén a képernyőre a csatorna legendás tehetségkutatója, a Megasztár – derült ki a csatorna közleményéből.

„Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom!” – mondta Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója.

A műsor hat évadot élt meg, 2003 és 2005 között minden évben elindult, aztán 2008-tól kétévente tért vissza, egészen 2012-ig. A közlemény szerint a műsort a mai kor igényeire szabják és megújítják, jelentsen ez bármit is, sőt, a nyereménnyel is szintet lépnek, mert a Megasztár történetének eddigi legnagyobb nyereményét kapja majd a győztes. Ez konkrétan 40 millió forintot, dalfelvételt egy világhírű Los Angeles-i stúdióban és egy videóklipet jelent.

A tehetségkutató első győztese Tóth Vera volt, de más, ma is népszerű énekesek karrierje is azzal indult, hogy megnyerte a műsort – Tóth mellett Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi tartoznak még ide. A győzteseken túl pedig mások mellett Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Dér Heni, Kökény Attila, Puskás Peti, Gáspár Laci és Bocskor Bíborka is a Megasztárban lettek országosan ismertek. Az idei évadra ide kattintva lehet jelentkezni.

A TV2 bejelentése egyébként azt is jelenti, hogy 2012 után ismét egyszerre futhat majd a Megasztár és az RTL tehetségkutatója, a 2010 óta futó X-Faktor, amely a tavalyi szünet után tér vissza idén. Tavaly egyébként a The Voice ment helyette az RTL-en, ennek forgatásáról itt írtunk, az első adásról pedig itt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!