Végre befutott az Elden Ring kiegészítőjének első előzetese

2024. február 21. – 16:28

Másolás

Vágólapra másolva

Majdnem egy évvel azután, hogy kiderült, a From Software már dolgozik az Elden Ring kiegészítőjén, a Shadow of the Erdtree-n, szerdán végre befutott az első előzetes is hozzá, ami alapján nem meglepő módon tényleg Miquella történetét lehet majd felgöngyölíteni. Lazán kapcsolódik, hogy ennek a redditezőnek igaza lett, tényleg bejelentették februárban a kiegészítőt, úgyhogy nem kell eladnia a csontvelőjét.

A sztoriról nyilván nem sok minden derült ki, az viszont már most egyértelmű, hogy a kiegészítő is tele lesz betegebbnél betegebb szörnydizájnokkal, és ránézésre a többször feltűnő, Messmer the Impaler nevű, lándzsás főgonosz is tökéletesen illeszkedik az olyan, a From Software DLC-iben rendre visszatérő, még az alapjátéknál is sokkal nagyobb kihívást nyújtó ellenfelek közé, mint amilyen Slave Knight Gael vagy a közönségkedvenc Artorias voltak.

A Shadow of the Erdtree június 21-én jelenik majd meg, és látszólag tényleg inkább lesz kiegészítő, mint sima DLC, mert dobozos, sőt, gyűjtői kiadás is lesz belőle, utóbbival többek közt egy 46 centiméteres szobrot is megkaparinthat az ember. Az Elden Ring 2022-ben az év játéka lett, ami nem is volt meglepő, mert még a From Software-hez képest is fantasztikusan sikerült. Ezt a tesztünkben is leírtuk róla, amit ide kattintva lehet elolvasni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!