Jeremy Renner megnyugtatta a Marvel-rajongókat: elég erős ahhoz, hogy visszatérjen a súlyos balesete után

2024. február 4. – 22:41

Másolás

Vágólapra másolva

Egy évvel a kis híján végzetes hókotróbalesete után Jeremy Renner interjút adott az Entertainment Tonight műsorának, ahol azt mondta: elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy visszatérjen a Marvel Moziverzumba.

„Valószínűleg 90 százalékban megtettem mindazt, amit meg kellett tennem. Talán még hat hónap, és remélhetőleg jól fogok futni. Tényleg mindent megteszek, amit csak tudok – bármit, ami ahhoz kell, hogy erősebb legyek” – fogalmazott Renner, és hozzátette, hogy a felépülés része lesz egész hátralévő életének.

Az 53 éves amerikai színész 2023. január elsején szenvedett súlyos balesetet, amikor hókotrás közben észrevette unokaöccse hó alá szorult teherautóját, de amikor kiszállt a hókotróból, a kéziféket nem húzta be, a többtonnás gép pedig csúszni kezdett az unokaöccse felé, végül a színész csúszott be a jármű alá, ami átment rajta. Több mint harminc csontja tört el, kritikus állapotban került kórházba, ahol kétszer megműtötték, majd intenzív osztályon ápolták. Közel három hét múlva engedték ki.

A színész a nehezebb időszakairól is megosztott részleteket, azt mondta, volt egy idő, amíg csak fehérjeturmixokat tudott fogyasztani, rágni ugyanis nem tudott, mivel eltört az állkapcsa, aminek „egyéb véres részletei” is voltak. Ekkoriban mindennap egy bizonyos mandulatejet fogyasztott, a cég ezért Rennert kérte fel az idei Super Bowl-reklámja főszerepére.

Amikor a műsorban arról kérdezték, hogy újra láthatjuk-e majd Sólyomszem szerepében, Renner azt válaszolta: „Elég erős leszek, az biztos. Készen fogok rá állni. Az összes srác eljött meglátogatni a kórházba, és végig velem voltak a felépülésem során, szóval ha akarnak, megkaphatnak.”

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!