Till Attilát nagyon megviseli, hogy Majka távozott a TV2-től

2024. január 12. – 08:04

Másolás

Vágólapra másolva

Till Attila szomorú, hogy barátja, műsorvezető társa, Majoros Péter, azaz Majka az RTL-hez igazolt a TV2-től. „Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, hogy az életben vannak nagy váltások, vannak az életben változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk” – mondta a népszerű televíziós a BorsOnline-nak.

Till Attila abban bízik, hogy egyszer még lesz közös műsoruk Majkával. „Mert egyszerűen ez biztos, hogy… vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt” – fogalmazott a műsorvezető.

Az RTL karácsony előtt jelentette be, hogy Majoros Péter 16 év után visszatér a csatornához, ahol a karrierje indult. Az átigazolás híre komoly fejlemény volt a két nagy kereskedelmi tévécsatorna közötti rivalizálásban, Majka ugyanis 2010 óta a TV2 egyik vezető arca volt. Egy nappal később kiderült, hogy Majka mellett Pápai Joci is az RTL-nél folytatja a televíziós karrierjét. A két műsorvezető 2024 második felétől lesz látható a csatornán.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!