Majka mellett Pápai Joci is az RTL-nél folytatja

2023. december 23. – 10:47

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb műsorvezetőt igazolt az RTL, Majka mellett Pápai Joci is a csatornánál folytatja a televíziós karrierjét. Az énekes-műsorvezető 2024 második felétől lesz látható a csatornán, írja közleményében az RTL.

„Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!” – írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese szerint ennél nagyobb lendületet nem is vehetett volna csapata az év végén, mivel így egyszerre két nagy névvel is bővült a műsorvezetői gárdájuk. „Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében!” – mondta Kolosi.

Pápai Joci zenei előadóként kezdte a karrierjét, majd a szerepelt a Megasztárban, 2017-ben pedig ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Majkával zenészként és műsorvezetőként is több alkalommal dolgoztak már közösen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!