Kiütéssel verik Az Árulók a Kanapéhuszárokat

2023. december 3. – 17:40

Másolás

Vágólapra másolva

Rég indított annyi új műsort egyszerre tévécsatorna Magyarországon, mint az utóbbi hetekben az RTL. Mivel ezeket a műsorokat külön-külön már kritikákban elemeztük, az After+ adásában a hét témájaként már a teljes képre néztünk rá. Kibeszéltük a Sztárbox adásait, de szóba került az is, hogy miért talált be sokaknál a gyilkosos alapjátékra épített Árulók is, és hogy miért nagy csalódás a Kanapéhuszárok.

Pár napja bejelentette az RTL, hogy 2024-ben visszatér az X-Faktor, így valószínűleg egy ideig megint nem találkozhatunk az idén felélesztett The Voice formátumával. Az adásban a műsor fiatalító szándékai mellett azt is kiemeltük, hogy Curtis és Manuel mennyire jól működött a műsorban. Az adás felvételekor azonban még nem tudtuk, hogy a szórakoztató és drámai műsorokért, így a The Voice-ért is felelős igazgató, Herman Péter a cég kezdeményezésére távozik az RTL Magyarországtól.

A Lego Mastersről megállapítottuk, mennyire üdítő nem ordibáló vagy éneklő embereket nézni főműsoridőben magyar csatornán, és hogy miért van szükség az ilyen típusú komfortműsorokra. Jóval negatívabb a véleményünk a metatévés Kanapéhuszárokról, ami főleg azért kihagyott lehetőség, mert ebben a produkcióban a kiválogatott szereplők nemcsak RTL-es, hanem épp a TV2-n vagy ATV-n futó műsorokat is kommentálhatnak.

Nem hagytuk ki a műsorból az eddig nagyrészt pozitív fogadtatású Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsort sem, amelyben 22 híresség egy kastélyban próbálja leleplezni a közöttük megbújó gyilkosokat. Az Árulók a realitykhez képest sokszor meglepően szellemes, de Árpa Attila a pszichopata házigazda szerepében nagyon megosztó.

Nyilván az RTL őszi sikerműsora, a Sztárbox sem maradt ki a kibeszélőből, amiben főleg a tiszta küzdelmet díjazzuk, de a műsor túltolt körítése mellett azért nem mehetünk el szó nélkül.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!