Britney Spears gyereket várt Justin Timberlake-től, de az abortusz mellett döntött

2023. október 17. – 19:55

Britney Spears gyereket várt Justin Timberlake-től, de az abortusz mellett döntött
Timberlake és Spears 2002-ben – Fotó: Tom Mihalek / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Október 24-én jelenik meg Britney Spears A bennem élő nő című önéletrajza, ami a gyerekkorától a válásáig foglalja össze az énekesnő életét. A könyvet még nem olvashatta senki, de az amerikai sajtónak elküldtek belőle részleteket.

Spears karrierje nagy részében édesapja gondnoksága alatt volt, azaz ő rendelkezett a vagyonával, és üzleti döntéseket is gyakran helyette hozott meg. Erről itt írtunk korábban.

A People magazin számára elküldött részlet szerint a tizenhárom évig tartó gondnokság megfosztotta őt a nőiességétől. Édesapja rendszeresen lekövérezte, és noszogatta, hogy ezzel valamit kezdenie kell, az élmény pedig elvette az ének és a tánc iránti szenvedélyét, „lélekromboló” volt gyerekként számára, hogy sosem volt elég jó.

Egy másik részletből az derül ki, hogy abortusza volt, amikor Justin Timberlake-kel egy pár voltak. Timberlake nem akarta megtartani a gyereket, ezért Spears belement a dologba, amit „az egyik legfájdalmasabb dolognak” tartott, amit valaha megtapasztalt.

A szöveg szerint Spears nem tudta, hogy jól döntött-e, és ha egyedül kellett volna meghoznia a döntést, megtartja, de Timberlake biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni. Timberlake-kel 1999 és 2002 között jártak.

Spearsnek két gyere van első férjétől, Kevin Federline-tól, a most 18 éves Sean Preston és a 17 éves Jayden James. Tavaly a terhesség korai szakaszában elvetélt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!