Lola is otthagyja a Petőfi TV-t, miközben szombat éjszaka elbúcsúztak a rádió kirúgott dolgozói is

2023. október 1. – 12:58

Másolás

Vágólapra másolva

Folytatódnak a távozások a Petőfi Rádió környékéről, ugyanis távozik a szintén a fideszes IKO gyártócég alá tartozó Petőfi TV-től Korsós Judit is, akit a legtöbben Lola néven ismerhetnek. Lola az Instagramján jelentette be, hogy öt év után távozik a csatornától, ahol több műsorban is dolgozott. Lola egyébként más közmédiás műsorokban, így a Szerencseszombatban vagy A Dalban is felbukkant több alkalommal is.

Ahogy a Média1 is kiemeli, az énekesnő egyelőre semmit nem kommunikált arról, hogy távozásának köze lehet-e a pénteki tömeges kirúgásokhoz a Petőfi Rádiónál, és hogy ő hagyta ott a tévét, vagy őt is elbocsátották.

Közben szintén a Média1 azt is észrevette, hogy felkerült az internetre a szombatról vasárnap hajnalra eső sáv adásrészlete. Vasárnaptól ugyebár új vonalat vett fel a Petőfi Rádió, új szlogent kezdtek el használni, és kizárólag magyar zenéket játszanak, köztük a Belga nacionalistákat parodizáló Nemzeti hiphop című számát is.

A Youtube-ra feltöltött videóban búcsúzik a rádió két állandó hangja, majd felsorolják az összes kirúgott kolléga nevét a rádió zenei szerkesztéséért közel két évtizedig felelő DJ Iziltől Cselőtei Lászlón át a Petőfi Elektrik című műsor DJ-iig. Ezután azt a dalt játszották le, amely először megszólalt a Petőfi Rádió 2007-es újraindításakor. Ezután következett a Himnusz, majd a Valmar és a Hősök Megjöttek a magyarok című dalával indították el az új időszámítást, és elhangzott az új szignál is, miszerint

Petőfi Rádió – minden magyar.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!