Belefutott a pénteki tüntetésbe a Breaking Badből ismert Dean Norris

2023. június 17. – 18:54

Másolás

Vágólapra másolva

Budapestre látogatott a Breaking Badből ismert Hank Schrader ügynök, Dean Norris, aki a pénteki tüntetésbe is belefutott a Kossuth téren – szúrta ki a Hvg.hu.

A színész a Twitteren is posztolt arról, hogy gyerekeivel érkezett látogatóba Magyarországra, ahonnan nagyapja származik. A kötelező városnézésből nem maradhatott ki Parlament és a Kossuth tér sem, ahol péntek délután több ezren gyűltek össze, hogy a sokat bírált státusztörvény ellen tüntessenek, amiről 18 órán keresztül vitáztak a parlamentben.

Itt találkozhatott össze Dean Norris Fekete-Győr Andrással, aki később egy közös képet is posztolt a Facebookra. A bejegyzésében a momentumos politikus azt írta, ha már ott voltak, gyorsan felvilágosította kedvenc színészét arról, miért is tüntetnek több ezren a Kossuth téren.

Hasonlóan járt egyébként az Oscar-díjas brit színész, Eddie Redmayne is, aki június elején futott bele az ADOM Diákmozgalom tüntetésébe Budapesten.

A pénteki tüntetésről szóló tudósításunkat itt olvashatja vissza, az összefoglaló videót ide kattintva nézheti meg. A státusztörvényről szóló vita fontosabb megszólalásait ebben a cikkben gyűjtöttük össze, a vitáról készült videó pedig itt érhető el.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!