Hajdú Péter a TV2-s távozásáról: Kreatívabb ember vagyok egy tanácsadói státusznál

2023. június 12. – 10:40

Másolás

Vágólapra másolva

Három hét múlva lejár a szerződése, így a jövőben nem ad már tanácsokat Vaszily Miklósnak, a TV2 elnökének Hajdú Péter. A tévést a Blikk kérdezte arról, hogy kirúgták-e a TV2-től, amire Hajdú azt válaszolta, hogy a szerződés lejárta előtt átbeszélték a jövőt, és arra jutottak, hogy ő kreatívabb ember a tanácsadói státusznál.

„Kerülgethetjük a forró kását, de én kimondom: az, ha valaki tanácsadó, az leginkább arról szól, hogy kap egy gesztust. Azonban egy kreatív embernek egy ilyen állás nem elégíti ki a vágyait, még akkor sem, ha olyan ember mellett dolgozhat, mint Vaszily Miklós”

– mondta a lapnak Hajdú Péter, aki a streamingben képzeli el a jelenét és a jövőjét is, a YouTube-on futó Frizbi TV mellett ősszel új műsort is indít.

A Frizbi tavaly nyáron került le a képernyőről, amikor a Life TV megszüntette a saját gyártású műsorait, Hajdú Péter pedig műsorvezetőként és vezérigazgatóként egyaránt távozott a csatornától. Erről itt írtunk bővebben.

A kormányközeli médiában a 2022-es választások után nagy mozgolódások kezdődtek: bezárták a Puskás-ügyi miniszteri biztos, Szöllősi György újságját, a FourFourTwo-t, illetve leálltak a Pesti TV-vel is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!