Távozik az RTL Fókuszából Tokár Tamás

2023. április 13. – 15:15

Távozik az RTL Fókuszából Tokár Tamás
Tokár Tamás – Fotó: RTL

Másolás

Vágólapra másolva

Öt év képernyős jelenlét után saját elhatározásából távozik az RTL-ből a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás a Blikk szerint. Az RTL magazinműsorának férfi műsorvezetője a cikk szerint már a felmondási idejét tölti, ám egyelőre nem tudni, pontosan mikor lesz utoljára látható adásban. A lap kérdésére az RTL sajtóosztálya megerősítette az értesülést.

Mint írják, a Fókusz új műsorvezetőjéről hamarosan további információkat kapnak majd a csatornától, ám arra egyelőre nem kaptak magyarázatot, mi áll Tokár Tamás döntésének hátterében.

A modellből lett tévés 2018. április 28-án vezette először a Fókuszt, akkor D. Tóth Andrást váltotta a magazinműsor férfi házigazdájaként. Azóta Barabás Évával váltásban vezetik a műsort. Tokár Tamás az RTL több másik műsorában is szerepelt.

Az utóbbi időben több változás is történt a csatornánál. Tavaly novemberben először Szabados Ágnes jelentette be, hogy otthagyja az RTL Híradóját, helyette a csatornán a Reggeli című műsor egyik műsorvezetője lesz. Nem sokkal ezután közel öt év után elküldték Lakatos Márkot a Reggeli csapatából, majd idén februárban derült ki, hogy az RTL nem hosszabbít szerződést egy másik Reggeliben dolgozó műsorvezetővel, Járai Mátéval sem. Több mint 2 év után, februárban közös megegyezéssel távozott a csatornától az RTL marketing és kommunikációs igazgatója, Szabó Zoltán.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!