Távozik Szabó Zoltán, az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

2023. február 2. – 16:48

Távozik Szabó Zoltán, az RTL marketing és kommunikációs igazgatója
Fotó: Huszti István / RTL Sajtóklub

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint 2 év után, 2023. február 2-val, közös megegyezéssel távozik a az RTL marketing és kommunikációs igazgatója, Szabó Zoltán – írta közleményben a médiavállalat.

Szabó 2020. december 1. óta töltötte be a pozíciót, a szakember ezen időszak alatt számos kiemelt és sikeres marketing és kommunikációs projekten dolgozott: a műsorkampányok mellett az RTL digitális termékeinek megújításán és az rtl.hu díjnyertes bevezetőkampányán. Szabó csapatának vezetésével zajlott az RTL 2022-es teljes arculatváltása, és az általa vezetett igazgatóság dolgozott az RTL+ és az ott debütáló sorozatok sikeres bevezetőkampányain – írták.

Közleményében az RTL köszönetét fejezte ki Szabó Zoltánnak, amiért egy, a vállalat számára kiemelt időszakban támogatta munkájával az RTL megújulását, valamint sok sikert kívántak további munkájához.

A marketing és kommunikációs igazgatóság szeptember óta a bevételekért felelős vezérigazgató-helyettes, Dudás Gergely területéhez tartozik, Szabó Zoltán utódlásáról később döntenek.

Szabó az RTL előtt két évtizeden keresztül dolgozott az Indexnél, ahonnan akkor jött el, amikor Dull Szabolcs kirúgása után szinte a teljes szerkesztőség felmondott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!