VV Kriszti nyerte meg a 11. Való Világot

2023. március 6. – 09:42

VV Kriszti nyerte meg a 11. Való Világot
VV Kriszti a fináléban – Fotó: Gerencsér Anna / RTL Sajtóklub

Másolás

Vágólapra másolva

VV Kriszti nyerte meg a 11. Való Világot és az azzal járó 36 millió forintos fődíjat vasárnap este. A valóságshow második helyezettje VV Melina, a harmadik pedig Rico lett. VV Krisztire szavazott a nézők 60,14 százaléka, VV Melina pedig 39,86 százalékot kapott. A dráma a fináléban sem maradt el: a győztes Kriszti szerette volna megölelni Melinát, de ő nem fogadta az ölelést, kiszabadította magát Kriszti karjaiból, és a kezét nyújtotta. VV Kriszti úgy nyerte meg a 11. szériát, hogy a luxusbörtönben töltött több mint három hónap alatt semmilyen botrányba nem keveredett bele, és egyszer sem kellett párbajoznia.

Pedig botrányból volt bőven most is, ebben a cikkben írtunk arról, hogy szakembereket küldenek be a Való Világ 11. évadának lakóihoz, miután a húsz éve tartó valóságshow egyik játékosa, VV Rico megrángatta, torkaszakadtából üvöltözött egyik villatársával, VV Renivel, majd mindennek elhordta a lányt.

VV Rico kirohanását és viselkedését egy ismert büntetőjogász és egy civil jogvédő is bűncselekménynek nevezett. Az ügy onnan indult, hogy az ismert youtuber és egykori villalakó Osváth Zsolti egyik videójában arról beszélt, hogy szerződést bont az RTL Magyarországgal, és a megbeszéltek ellenére nem vállalja az RTL+ streamingszolgáltatásának népszerűsítést, mivel olyan jeleneteknek volt szemtanúja a Való Világ 11. évadában, amelyekkel nem tud azonosulni. A VV Rico és VV Reni között lezajlott jelenetek ugyanis traumatizálták őt.

Január elején brutális homlokduzzanattól és eltűnt gyógyszerektől forrongott a közösségi média, a Médiatanács szerint pedig a Való Világ több epizódja megalázta a szereplőket.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!