Nem folytatódik több sorozat a TV2-n és az RTL-en

2022. november 29. – 15:42

Másolás

Vágólapra másolva

Nem folytatja több saját gyártású sorozatát az RTL és a TV2 – tudta meg a SorozatWiki.hu. Nem folytatódik a Doktor Balaton a TV2-n, a csatorna meg is erősítette, hogy véget ért a sorozat.

Az RTL-en pedig a Hotel Margaretből és A Séf meg a többiekből sem készül 2. évad, a következő hetekben vasárnaponként látott epizódok lesznek az utolsó részek. Ezeket az értesüléseket az RTL nem erősítette meg, mint a Sorozatwiki írja: „a médiavállalat 6 napja a válaszadásig a türelmünket kérte, de ez a cikkünk megjelenéséig nem történt meg”.

Az RTL-t a Telex is megkérdezte, cikkünk megjelenése után a három sorozatból az egyikkel kapcsolatban kaptunk választ, ezt: „A Séf meg a többiek egy orosz formátumon alapul, az orosz vállalkozások részére pedig bizonyos kifizetések tiltottak az EU által. Ezidáig a formátum orosz tulajdonosa nem igazolta részünkre, hogy a formátum magánszemélyi tulajdonosai között nincs olyan személy, aki az EU szankciós listáján szerepel, így a jogszabályoknak való megfelelés érdekében az M-RTL Zrt. nem teljesíthet kifizetést a tulajdonos felé, és ennek megfelelően további jogokat sem tud szerezni.”

A naponta jelentkező Hotel Margaret januárban kezdődött az RTL-en, a krimiben egy habókos magyar Columbo próbált rendet vágni a nyaraló influenszerek és a kabarétréfákból menekült szállodai alkalmazottak között. A Séf meg a többiek egy teljesen oké tévésorozatnak indult, kritikánkat itt olvashatja róla. A TV2-n futó Doktor Balaton 45 epizód után került le a műsorról, itt írtunk róla.

Még nyáron egyik napról a másikra került le több saját gyártású sorozat az HBO kínálatából, így például a Besúgó is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!