Johnny Depp regisztrált a TikTokra, az első videóját már több mint ötmillióan látták

2022. június 7. – 22:07

Másolás

Vágólapra másolva

Johnny Depp regisztrált a TikTokra, ahol néhány óra alatt több mint ötmillió követőt gyűjtött. A színész egyelőre csak egy videót osztott meg, amelyben köszönetet mondott a rajongóinak, hogy mellette álltak a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási perben.

Első bejegyzésében az 58 éves színész megköszönte „nagyra becsült, hűséges és rendíthetetlen” rajongóinak a támogatást. „Nekem mindig ti vagytok a munkaadóim, és nem tudom, hogyan máshogy mondhatnék köszönetet, mint hogy azt mondom: köszönöm. Szóval köszönöm” – írta Depp a koncertfelvételeket tartalmazó videó mellé.

Amber Heard és Johnny Depp óriási sajtónyilvánosságot kapó bírósági pere múlt héten ért véget. Heard évek óta állítja, hogy Depp érzelmileg, verbálisan és fizikailag is bántalmazta, ami közrejátszhatott abban, hogy Depp kiesett Hollywood kegyeiből, és már jó ideje nem igazán kapott komoly filmszerepeket.

A most lezárult perben a bíróság gyakorlatilag mindkét félnek igazat adott, de míg Deppnek 2 millió dollárt kell fizetnie Heardnek, addig a színésznőnek 15 milliót kell volt férjének. Mivel a büntető kártérítés törvényi maximuma a pernek helyet adó Virginia államban 350 ezer dollár, a bíró az esküdtek ítéletét ennek megfelelően módosította, így a Deppnek járó teljes összeg 15 helyett 10,35 millió dollár. A perről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!