Alec Baldwin először forgat azóta, hogy véletlenül lelőtte volt vezető operatőrét

2022. február 9. – 12:02

Másolás

Vágólapra másolva

„Furcsa érzés újra dolgozni” – mondta Alec Baldwin abban az Instagram videóban, amit pár napja posztolt 2,4 millió követőjének az angliai Altonból. Az amerikai színész most először forgat, amióta tavaly októberben egy kellékfegyverrel meglőtte a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt, aki belehalt sérüléseibe.

„Tavaly október 21. óta nem dolgoztam, amióta az a rettenetes baleset megtörtént, amikor Halyna Hutchins meghalt. Még mindig nehéz kimondani” – mondta a 63 éves színész-producer, aki egy légikatasztrófa thrillert forgat az angliai Altonban. „De most, 3,5 hónap után újra visszatértem a munkához. Érdekes…Hiányoznak a gyerekeim” – folytatta.

Egy másik videóban a színész Alton utcáján sétálva arról is beszél, hogy próbálja elképzelni, milyen lehet ott élni, ott felnőni. A mini bejelentkezéseivel Baldwin egyfajta videónaplót készít a forgatásról a körülbelül 2,4 milliós Instagram követőtáborának.

A sztárt később a Mifta étteremben látták curryt enni Martin Bashirral, a BBC kegyvesztett riporterével – írja a SkyNews. Bashir az, aki korábban hazugságokkal vette rá Lady Dianát a 25 évvel ezelőtti botrányinterjúra.

A Rust című film forgatáson történt végzetes baleset ügyében a legutóbbi fejlemény januárban az volt, hogy Baldwin átadta a rendőrségnek a mobilját. Bár korábban a rendőrség jelezte, hogy a színész szerintük nem működik együtt a nyomozóhatóságokkal, Baldwin ügyvédje, Aaron Dyer a CBS-nek azt mondta, ügyfele önként adta át a telefont.

A Baldwin-ügyről és a filmforgatások biztonsági protokolljainak dilemmáiról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!