Megjelent az első rendes előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részéhez

2021. december 13. – 17:23

Másolás

Vágólapra másolva

Azt nem igazán lehet állítani, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük-filmek annyira népszerűek lennének, mint a Harry Potter-filmek, mindenesetre 2022 áprilisában érkezik a Dumbledore titkai alcímű folytatás, amelyhez a pár nappal korábbi ízelítő után megérkezett az első rendes előzetes.

A film a 2018-as történetet folytatja, ahogy a fiatal Dumbledore professzor (Jude Law) rájön, hogy Gellert Grindelwald át akarja venni az uralmat a varázslóvilág felett. Ezért Dumbledore összerak egy varázslókból, boszorkányokból és egy bátor mugliból álló csapatot, hogy ezt a műveletet megakadályozza.

A Legendás állatok 3 nem volt problémamentes, hiszen Grindelwald karakterét az előző két filmben Johnny Depp alakította, aki azóta nem kívánatos figura lett Hollywoodban, a Warner fel is bontotta a szerződését, és a szerepét odaadták Mads Mikkelsennek.

Az előző filmekből visszatér a központi karakter Newt (Eddie Redmayne), illetve olyan színészek, mint Katherine Waterston, Ezra Miller, Alison Sudol, Callum Turner, Dan Fogler és Jessica Williams.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!