Nem engedi el Pókembert a Marvel, még egy trilógia érkezhet Tom Holland főszereplésével

2021. november 29. – 17:53

Másolás

Vágólapra másolva

Már csak néhány hét választ el minket a Pókember: Nincs hazaút premierjétől, amely nemcsak azért lesz majd érdekes, mert lezárja a Tom Holland főszereplésével készült új trilógiát, hanem azért is, mert a multiverzum elszabadulásával még a korábbi Pókember-filmek szereplői is feltűnnek majd a képernyőn. Egy ilyen grandiózus kísérletnél jobb lezárást nehezen lehetne elképzelni Tom Holland Pókemberének, ám a film producere, Amy Pascal most elárulta, hogy a jövőben is terveznek a színésszel, akár egy újabb trilógia erejéig is – írja a Polygon.

Az utóbbi időszakban kétségtelenül volt némi bizonytalanság a Marvel-moziverzum (MCU) Pókembere körül, és nem is csak azért, mert a Disney és a Sony megállapodása elméletileg a Nincs hazaútig tartott. Ugyan több dolog is utalt már arra, hogy Holland a trilógia záróepizódja után is marad Pókember, a színész egy interjúban nemrég azt mondta, hogy talán ideje lenne továbblépnie, nemcsak azért, mert ha 30 éves kora után is Pókembert játssza, akkor valamit rosszul csinál, hanem azért is, mert talán Pókembernek is az lenne a legjobb, ha a következő film Peter Parker helyett a Pókember: Irány a Pókverzum! című filmben és a legutóbbi Pókember-játékban is feltűnt Miles Moralesre fókuszálna.

Az mindenesetre már akkor kiderült, hogy a Pókember-filmek producerének, Amy Pascalnak esze ágában sincs elengedni a színészt az MCU-ból, most pedig egy, a Nincs hazautat népszerűsítő interjúban erősítette meg, hogy tovább folytatódik a Disney és a Sony partnersége, és Tom Holland is marad Pókember. Mint mondta,

már készülnek is a következő filmre ebben a felállásban, és azt is hozzátette, hogy úgy gondolkodnak, hogy a mostani három film után jöhet is a következő trilógia.

Pascal tehát váratlanul magabiztosnak tűnik, ami némileg meglepő annak fényében, hogy két éve majdnem idő előtt kútba esett a Pókembert az MCU-ba beengedő megállapodás, és csak a szerencsén múlott, hogy Holland meggyőzte a Disney akkor vezetőjét, Bob Igert a folytatásról. Azt egyelőre nyilván nem lehet tudni, hogy mi lehet a következő lépés a stáb által is egyértelműen záróakkordként kezel Nincs hazaút után, de Pascal azt már most elmondta, hogy Peter Parker történetét akarják továbbszőni, mert akármi is történik a Pókember filmekben, végső soron mindig csak sztorikat mesélnek el egy srácról.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!