Impozáns listát villantott a Warner az idei, streamingre is azonnal érkező filmjeiből

2021. január 27. – 16:18

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly december elején derült ki, hogy az egyik legnagyobb amerikai filmstúdiónak számító Warner korábban sosem látott lépésre szánta el magát, és úgy döntött, hogy a mozis premierrel egy időben az HBO Maxon is elérhetővé teszi a legnagyobb filmjeit. A stúdió azóta sem gondolta meg magát, szerdán közzétettek egy elég hangulatos előzetest a párhuzamos premierekhez.

A nem egészen két perces videóba elég sok mindent sikerült bezsúfolni, újra láthattuk például a tavalyról eltolt Dűnét és a pár napja bemutatkozó Kong vs. Godzillát is, Emellett pedig olyan, eddig még nem látott filmekből is láthattunk pár képkockát, mint a nyáron érkező The Suicide Squad, a Mortal Kombat, a LeBron James-szel készült Space Jam 2, vagy a Maffiózok előzménye, a The Many Saints of Newark. A végén az is kiderült, hogy ugyan a Mátrix 4-ből még mindig nem láthatunk semmit, a film biztosan megjelenik idén.

Az HBO sajtóközleménye szerint 2021 második felében Magyarországon is elérhető lesz az HBO Max, de ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy a premiereket is lehet majd ugyanúgy nézni nálunk, mint az Egyesült Államokban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!