Messi rekordjával trollkodta meg a világ kapusait egy sörgyártó

2020. december 26. – 13:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az ídőzítésnek köszönhetően különös karácsonyi ajándék lett egy sörgyártó trollkodásként, de akár kedves gesztusként is felfogható akciójából, a Budweiser ugyanis 644 egyedi címkés sörrel lepte meg azt a 160 kapust, akik ellen összehozta a rekordot jelentő gólmennyiséget Lionel Messi, a Barcelona sztárja.

Az argentin futballista december 22-én, kedden, a Valladolid ellen lőtt góljával előzte meg Pelét az egy klubban szerzett gólok számában, és jutott 644 találatig.

Ezen a gólmennyiségen összesen 160 kapus osztozik, értelemszerűen többségük a spanyol bajnokságban szerepelt vagy szerepel, de a speciális sörösüvegre jogosultak között ott van Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa is.

A Budweiser értelemszerűen az ismertebb kapusokkal kezdte a postázási sort, Gianluigi Buffon például az 514-es és az 515-ös sorszámút kapta meg a fa alá – ő egyébként megtiszteltetésként fogta fel a dolgot –, de több kapus annyi limitált kiadású üveget kap majd, amiből egy komolyabb bulit is meg tud majd rendezni: a Messi-rekorder Diego Alves például 21 gólt kapott, Gorka Iraizoz 18-at, Iker Casillas és Andrés Fernández pedig 17-17 gólt kapott Messitől.

Legfrissebb híreinkért kattintson ide >>>

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!