Erotikus filmet játszottak az utasoknak egy Sydney-ből Tokióba tartó repülőjáraton

2024. október 8. – 09:56

Másolás

Vágólapra másolva

Ha akarták, ha nem, a Qantas légitársaság Sydney-ből Tokióba tartó járatán az utasok az Apuci című, 18 éven felülieknek ajánlott erotikus filmet nézték egészen majdnem egy órán keresztül, amíg a légiutas-kísérők végül át nem váltottak egy gyerekbarát filmre, írja a CNN.

Redditen egy utas arról számolt be, hogy a Dakota Johnson és Sean Penn főszereplésével készült filmben nemcsak a meztelenkedés sok, de a szexting is, az erotikus üzeneteket pedig bárki elolvashatta a tévéképernyőkön.

„Majdnem egy órába telt, mire átváltottak egy gyerekbarátabb filmre, de rendkívül kényelmetlen volt mindenkinek, különösen mivel családok és gyerekek voltak a gépen” – áll a bejegyzésben, amely a filmben látható szextinget is bemutatta, és azt is hozzátette, hogy az utasok nem tudták kikapcsolni vagy megállítani a filmet.

Az ausztrál légitársaság megerősítette a történteket. „Személyzetünk tagjainak korlátozott lehetőségei voltak azon filmekkel kapcsolatban, amelyeket a repülőgép összes képernyőjén le tudtak játszani, és több utas kérése alapján választottak ki egy filmet” – áll a közleményben. Bár a Qantas nem nevezte meg a kérdéses filmet, a fedélzeti képernyőkről készült több fotó, amin egyértelművé vált, hogy az Apuci a kérdéses mozi.

A Qantas szerint a személyzet kezdetben megpróbálta megjavítani a képernyőket azok számára, akik nem akarták megnézni a filmet, majd miután bebizonyosodott, hogy ez nem lehetséges, egy gyerekfilmre váltottak. A légitársaság tájékoztatása szerint a légiutas-kísérő személyzet elnézést kért az utasoktól, „különösen azoktól, akik panaszkodtak a tartalom miatt”. A Qantas ki fogja vizsgálni, hogyan választották ki a kérdéses, 18+-os filmet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!