Háromféle hibát sikerült összehoznia a MÁV-nak egyetlen vonaton ma reggel

2024. szeptember 21. – 16:32

Másolás

Vágólapra másolva

A reggel 5:31-kor Nyíregyházáról induló 609 Nyírség InterCity az indulást követően 33 perc késést gyűjtött össze, ami után Újfehértónál forgalmi okokra hivatkozva állt további 5-6 percet, ez Debrecenig 11 perc késést okozott. Itt kiderült, hogy mozdonyt kell cserélni, ami miatt a szerelvény további fél órát állni kényszerült, írta egy olvasónk.

Az is kiderült, hogy a vonaton sok utasnak a 24-es kocsiba adtak jegyet, úgy, hogy a MÁV nem csatolt 24-es kocsit, úgyhogy az utasok máshova ültek, vagy állni kényszerültek.

A MÁV kérdésünkre azt írta, hogy a Nyíregyházáról 5:31-kor elindult Nyírség InterCity a mozdony műszaki hibája miatt várakozott Újfehértónál, és miután a mozdonyvezető a hibát elhárította, a szerelvény biztonságosan Debrecenig közlekedett. Itt a vonat elől mozdonyt cseréltek. A műszaki hiba és a mozdonycsere miatt indult tovább 33 perc késéssel a szerelvény.

„A 24-es számú 2. osztályú kocsi sajnos járműhiba miatt nem indulhatott, ezért az utasoknak a 23-es és 25-ös számú kocsiban biztosított helyet a jegyvizsgáló kollégánk. Az okozott kellemetlenségek miatt a vasúttársaság az utasai elnézését kéri” – írták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!