Gyurcsány bejelentette: írt egy „egészen jó” regényt, amit „imádni fognak” az olvasók

2024. szeptember 14. – 09:04

Másolás

Vágólapra másolva

„Amikor éppen nem a politika mindenfajta nyavalyája és öröme tölti ki” Gyurcsány Ferenc életét, akkor sportol, olvas, főz, sakkozik, és amikor már ezek sem elegek neki, akkor ír.

Most például egy regényt. „Bár tudom, hogy elég nagyképűen hangzik, mégis mondom, szerintem egészen jót. :)) Na jó, akik eddig olvasták, család, barátok, a kiadó emberei, ők is ezt mondják” – írta a DK elnöke a Facebookon.

Gyurcsány leírása szerint a Kereszt halála című könyve első ránézésre egy krimi. „Hogy miről szól? Ha egy mondatban kell összefoglalnom, akkor azt mondom, hogy egy életveszélyesen megsebesített kislány támadójának felkutatásáról és a gyilkossági kísérlet mögötti történet kibogozásáról. De a könyv, reményeim szerint, több ennél. Nagy tempójú, kacskaringós utazás az örök dilemmák világában: szerelem, bosszú, család, hit és nem folytatom. A mese középpontjában látszólag egy bűncselekmény van, de csak látszólag. De nem spoilerezek, inkább olvassák el a könyvet. Imádni fogják.”

De a boltokban ne Gyurcsány neve alatt keressék a könyvet, mert azt álnéven írta. Írói álneve: Kate Vargha, az anyja után.

Azért újra megígérte, amit már korábban, hogy egyszer majd megírja a „kibaszott jó könyvet a baloldalról” is, de nem mostanában, mert sok dolga van azzal, hogy a júniusi választásokon hatalmasat buktak, a Medián friss felmérése szerint pedig most már a parlamentbe se jutnának be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!