Megtalálta a piaci rést egy dúla: majdnem féláron adja a szolgáltatásait a BME gólyáinak

2024. augusztus 18. – 14:44

Másolás

Vágólapra másolva

„A BME gólyáinak 40 százalék kedvezményt biztosítok... (mint mindig, minden 25 éven aluli kismama számára)” – írja Facebookon Márti dúla, reagálva arra a hírre, hogy a BME egyik gólyatáborából kitiltják az óvszert, hátha akkor kevesebbet szexelnek a diákok.

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának gólyatáborába azért nem szabad óvszert vinni, mert ezzel próbálják rávenni az egyetemistákat az önmegtartóztatásra. Radácsi Kristóf EHK-elnök azt mondta: lehet, hogy a szabályaik „szigorúbbak a megszokottnál, de biztosítani tudják azt, hogy minden gólya úgy távozzon a táborból, hogy értékteremtő, jó hangulatú, biztonságos kikapcsolódásban volt része”.

Márti dúla azért a 40 százalékos kedvezményhez hozzáfűzte, hogy reméli, senki sem lesz túl szófogadó és viszi szépen magával a gumióvszert.

Az óvszeres hírre reagálva egyébként több hasonló ajánlat is befutott a közösségi médiában, egy fotós például a jövő évre 20 százalékos kedvezményt lengetett be a mostani BME-gólyáknak kismama- és újszülöttfotózásra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!