Itt a kánikula legfontosabb kérdése: oké, ha félmeztelenül mászkálnak a férfiak?

2024. augusztus 15. – 12:39

Másolás

Vágólapra másolva

Egy új brit felmérés szerint a megkérdezettek 75 százaléka szerint elfogadhatatlan, ha a férfiak nyilvánosan félmeztelenkednek, kivéve, ha jó okuk van rá, írta meg a Guardian. Felmentést kaphatnak például azok a férfiak, akik éppen medencében vagy annak közelében, egy strand területén tartózkodnak. A félmeztelen munkások viszont már nem csusszannának át a britek szűrőjén.

Sőt mi több a megkérdezett britek közel negyede büntetőeljárást és pénzbírságot szabna ki a nyilvánosan félmeztelenkedő férfiakra. Nem volt viszont túl píszi a megkérdezettek azon 46 százaléka, akik szerint a nyilvános félmeztelenkedés megengedhető abban az esetben, ha az illető férfi „csúcsformában” van.

Ráadásul nem csak a nők ítélik el a jelenséget. A kutatás szerint a megkérdezett férfiak és nők hasonló arányban rosszallják a jelenséget: a férfiak 72 százaléka, a nők 76 százaléka tartotta elfogadhatatlannak.

A Guardian emellett olyan kutatásokra is hivatkozik, amelyek szerint a nők éretlennek látják a félmeztelenkedő férfiakat. Plusz egy hasznos infó a tinderezőknek: egy kutatás szerint 25 százalékkal kevesebb az esélyük azoknak a férfiaknak, akik póló nélküli képet töltenek fel társkereső profiljukra.

De mit mondanak a Telex olvasói?

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!