Pócs találkozása Magyarral: Hozzál még magaddal két testőrt! Magyar Pócsról: Így múlik el a világ dicsősége

2024. augusztus 11. – 09:26

Másolás

Vágólapra másolva

Csak a jászberényi Csángó Fesztivált akarta élvezni Pócs János fideszes országgyűlési képviselő, amikor szerinte „ebben a fantasztikus hangulatban beléjük kötött” Magyar Péter.

Hogy pontosan hogy kötött beléjük a Tisza Párt elnöke, azt nem tudni, mert a Pócs által feltöltött videón sokat nem látni. Mindössze annyit, hogy Pócs és Magyar egymás mellett állnak, és a fideszes képviselő ennyit mond: „Nem zavar, hogy a Csángóra jöttünk? Nem zavar, hogy a Csángóra jöttünk? Ide szórakozni jönnek az emberek. Hozzál még magaddal testőrt, kettőt!”

Pócs szerint ugyanis a fesztivál a szórakozásról és a kultúráról szól, ott senki nem járkál két testőrrel.

Magyar a találkozást előbb úgy kommentálta, hogy Pócs „élőben nem volt olyan bátor, mint a Facebook-kommentekben”,

majd a fideszes képviselőt Apponyi Alberttel állította szembe, aki annak idején szintén Jászberény képviselője volt. Magyar szerint „így múlik el a világ dicsősége”.

„Pócs János jó példája annak a romlott, polipszerű világnak, amit a Fidesz kialakított sok vidéki térségben”, írja Magyar, majd felemlegette, hogy Pócsról pár évvel ezelőtt előkerült egy videó, amin kazánba zárta egy roma alkalmazottját, majd azzal fenyegette meg, hogy „betüzeli”, amiért rosszat tett. Végül még egy papírt is meggyújtott, a kazán ajtaját pedig rácsukta a kiabáló férfira. Minderről akkor Pócs azt mondta, a kazánban lévő férfi a barátja volt, és az ő kérésére készült a videó, de a férfi azóta már meghalt. Pócs nemrég a gyereket felrúgó karateedzőről pedig azt mondta, hogy „volt egy gyenge pillanata”. Ezért végül később bocsánatot kért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!