Nem áll meg a Sharknado-jelenség, jön a Macskatornádó című horror

2024. július 16. – 13:34

Másolás

Vágólapra másolva

Kevés olyan trash film van, ami olyan ismertségre tett szert, mint a Sharknado, vagyis Cápavihar-filmek. A rettenetes CGI-ról és a tornádó által felkapott gyilkos cápatámadásokról elhíresült első film a mémekből erőt merítve küzdötte fel magát franchise szintre, de a jelenség most még ennél is magasabbra tör:

A hasonló tematikájú bohócos Clownado és a szörnyeteges Monsternado után jön a Catnado, vagyis a Macskatornádó.

A film 2024. október 22-én kerül a mozikba – írta a Bloody Disgusting horrorfilmekre és videójátékokra szakosodott portál. A Catnadót az a Wild Eye Releasing dobja piacra, amely a Sharkula (vagyis a Vámpír cápa), a Mummy Shark (vagyis Múmia cápa) és a Shark Exorcist (vagyis Ördögűző cápa) című förmedvényekért filmekért is felel.

A film trailere hozza is a megszokott minőséget: kissé olyan, mintha egy videóvágást tanuló tinédzser a YouTube-ról összeszedett macskás videókból vágott volna össze egy előzetest gyakorlásképp.

A Bloody Disgusting szerint a Catnadóban felbőszült macskahordák zúdulnak az emberiségre. A káoszt egy kis csoport próbálja felszámolni, miközben a vérszomjas fenevadak az életüket fenyegetik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!