Brutálisan hamisra sikeredett az amerikai himnusz az idei Home Run Derby előtt

2024. július 16. – 16:14

Másolás

Vágólapra másolva

Forrong az amerikai közösségi média a Grammy-jelölt countryénekesnő Ingrid Andress hétfői produkciója után, írja a Rolling Stone. Andress a texasi Arlingtonban tartott Home Run Derbyn énekelte el az amerikai himnuszt, mégpedig brutálisan hamisan.

„Vérzik a fülem. A valaha volt egyik legrosszabb himnuszelőadás.” „Uhhh… érdekes volt ez a himnusz.” Többek között ilyen reakciókkal terjed a megnyitón készült videó, amin hallatszik, ahogy Andress fájdalmasan küzd a hangokkal.

Az éneklésről készült videó az X-en a cikk megjelenésének pillanatában már két és fél millió megtekintésnél jár.

Andresst, bár itthon kevésbé ismert, hazájában népszerű és tapasztalt előadóként tartják számon. Korábban olyan zenészek előtt játszott, mint az egykori Fleetwood Mac-tag Stevie Nicks és a Grammy-díjas Keith Urban. Első albuma, a Lady Like 2021-ben három Grammy-jelölést hozott neki, köztük a legjobb új előadónak és a legjobb countrydalnak járó „More Hearts Than Mine” című dalért. A legjobb country duó/csoportos előadásért is kapott egy jelölést a Sam Hunttal közös „Wishful Drinking” című daláért 2023-ban.

Az énekes küzdelmes produkciója előtt pár órával jelentette be, hogy július 24-én új kislemezt ad ki „Colorado 9” címmel, egy évvel második albuma, a Good Person után.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!