Győzi, szedd már össze magad, hülyeségeket ne mondjál már! – Marics Peti bekerült a kampány fekete lyukába

2024. június 2. – 18:48

Másolás

Vágólapra másolva

Abban semmi különöset nem látunk, hogy melyik celeb milyen politikai pártnak adja el magát kampányol, mert hát miért is ne hihetne az ember egy politikai irányzatban, politikusban, és miért is ne segítené annak sikerét a választáson. Az más kérdés, hogy ezt milyen eszközökkel teszi.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő posztolta azt a videót, ami egyenesen a kampány fekete lyukába ránt minket. Hogy is működik az, amikor azt mondják, menj el szavazni, kire kell szavazni, és mire számíthatsz, ha arra szavazol, akire mi mondjuk.

Gáspár Győző, alias Győzike Kál községben járt a gyereknapi rendezvényen, és a videó tanúsága szerint Morvai János független polgármester mellett kampányolt. Győzike itt a meggyőzés titkos csodafegyverét kapta elő, amikor azt mondta a közönségnek: ha elég sokan „visszajelölik” – azaz ha jól értjük, megszavazzák – a polgármestert, akkor elhozza Marics Petit Kálra. Bizony!

Mivel a közönség hangos visongásban tört ki, úgy néz ki, ez nagyon komoly ellentételezésnek tűnik ahhoz a csekélységhez képest, hogy ismét Morvai úr legyen a polgármester. Figyelemreméltó, hogy a politikában talán nem annyira jártas Győzike egyszer a polgármester „visszajelöléséről” beszél, utána pedig arról, hogy „be kell jelölni őt”, mintha csak a szavazáshoz elgendő lenne a Facebookon vagy az Instán kattintani.

Gáspár Győző celeb aztán még elmeséli, hogy amúgy ők nagyon jóba lettek ám a Valmar fenegyerekével, Marics Petivel az Ázsia Expressz forgatásán. Sőt, Petivel Salgótarjánban egy házban is laknak.

Kedves gyerekek! Egy fontos dolgot hadd mondjunk el nektek. Azért ne higgyetek el mindig mindent. Még akkor sem, ha Győzike mondja, meg amúgy is vigyázzatok, mert a politikában gyakran nem mondanak igazat.

Ha nekem nem hisztek, hallgassatok Marics Petire. Ő ezt írta kommentben a videó alá:


„Ez miafaszom xddddd nyilvan semmit nem tudtam errol Gyozi szedd mar ossze magad miert kell belekeverni tudtom nelkul politikai dolgokba? Hulyesegeket ne mondjal mar hogy egyutt lakunk meg hogy hova viszel mert az emberek elhiszik.”

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala
Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!