Kifogyott a benzin a milliárdos Jákob Zoltán Ferrarijából, nem jutott el vele a benzinkútig

2024. május 16. – 10:54

Másolás

Vágólapra másolva

Összehozott egy lánchídi Dzsudzsák-manővert Jákob Zoltán milliárdos, aki onnan lett ismert az egész ország számára, hogy a TV2 Bachelor – Nagy Ő című műsorában keresett párt magának. Jákob kedden délután akasztotta meg kissé Budapest forgalmát a Balatoni úton, amikor Ferrari SUV-jával megakadt – a sportautóból ugyanis kifogyott a benzin – számolt be a Bors a rendhagyó esetről.

A szó innentől Jákobé:

„Amikor elindultam otthonról, hatvan kilométernyi üzemagyagot jelzett az autó. A Ferrariról tudni kell, hogy az üzemanyag fogyasztás sok mindentől függ, például a beállításoktól, városban megyek vagy autópályán...(…) Tíz percet autóztam, épp benzinkutat keresve, amikor egy emelkedőhöz értem ahol a dőlésszög miatt nem jutott elég üzemagyag a rendszerbe. Lefulladtam, alig tudtam félre állni. Szerencsére a mögöttem érkezők közül többen is felajánlották a segítséget, többek között egy teherautós, aki el is indult üzemanyagért. Aztán a következőnél kanna is volt, és benzin is, végül úgy alakult, hogy többektől is kaptam benzint. Arra gondoltam, hogy ha ott maradok még egy órácskát, akkor tele is lesz a tankom, benzinkút sem kell” – idézte a Bors.

Jákobnak egyébként nem hagyták, hogy kifizesse az üzemanyagot, azt mondták neki, hogy annyira embernek segített már, hogy ennyit megérdemel. „Egyébként levontam a tanulásgot, amit mindenkinek javaslok: soha ne indulj el majdnem üres tankkal, olyan autóval, amelyiknek az orrában van a motor és hátul a tank” – fogalmazott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!