Nagy Feró szerint az európai genderlobbi miatt ő már lehetne lány is, de attól még nem tudna több kenyeret adni az unokáinak

2024. május 11. – 15:52

Másolás

Vágólapra másolva

A Hirado.hu-nak adott rövid interjút a kormánypártiságát nem túlzottan titkoló Nagy Feró. Az énekes a háromperces videóban beszélt a Magyar Péter-jelenségről, arról, hogy biztosan nem szavazna Karácsonyra, és arról is, hogy az uniónak köszönhetően ma már lehetne lány is, de minek.

Magyar Péterről: Eleve elhibázott dolog amit ő csinál, de „nekünk, úgynevezett jobboldaliaknak nem nagyon árt”. Nagy Feró szerint ugyanis Magyar inkább a baloldalról szedte össze a csalódott embereket. „Ügyesen csinálja különben, és csomó embert meg fog tudni téveszteni.” De „a mi táborunkból nem”.

Karácsony Gergelyről: Őt semmiképp nem látná szívesen Budapest élén. És akkor kire szavazna? Természetesen Szentkirályi Alexandrára.

A „genderlobbiról”: A rendszer ellen lázadni kell, de most nem a rendszerrel van baja, hanem az európai rendszerrel – fejtegeti Nagy Feró. „Most már lehetek lány is, ha akarok. Hát, marha jó, nem baj, hogy eszembe nem jutott eddig.” „Olyan törvények jönnek, amihez a nagy többséghez semmi köze – állapítja meg. – Engem lehetne Franciskának is hívni, és akkor mi van, ezzel nem jutok előrébb, ezzel nem tudok több kenyeret adni az unokáimnak.” Tehát: ez ellen lázadni kell – vonja le a következtetést.

A lázadásról: Nem kilépni kell az unióból, hanem elfoglalni Brüsszelt, mert „ez a kapitalista világ tök nem fér bele”. Ezért kell lázadni ellene, és elmondani, hogy „ne hülyüljünk már meg”. És itt újra visszakanyarodik a genderkérdéshez: „A fiú az fiú, a lány az lány.” Szerinte a család szétverése is folyik folyamatosan, ha ugyanis két férfi összeköltözik, az nem család. „Ettől még ők éljenek együtt, legyen meg a boldogságuk. De nekem ne legyen már kötelező!”

Egyébként nem is az. Ahogy a nemváltás sem. Még az európai törvények értelmében sem.

Hogy a genderlobbi, az európai törvénykezés és a kapitalizmus hol ér össze, arra nem nagyon ad magyarázatot az interjúban Nagy Feró.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!