Újra összeállt a Spice Girls! De csak hogy felköszöntsék Posh Spice-t

2024. április 22. – 09:43

Másolás

Vágólapra másolva

Posh, Scary, Baby, Ginger és Sporty újra együtt! Igaz, a ritka pillanat csak annak köszönhető, hogy Posh Spice (civil nevén Victoria Beckham) április 17-én ötvenéves lett, a hétvégén pedig nagyszabású partival ünnepelte meg a kerek számot.

A bulin pedig ott volt a '90-es évek legnépszerűbb brit lánybandájának összes tagja, azaz Mel B (Scary Spice); Melanie Chisholm (Sporty Spice); Emma Bunton (Baby Spice) és Geri Halliwell (Ginger Spice). És ha már így összeálltak, hakniztak is egy jót a Spice Girls egyik legnagyobb slágerére, a Stopra.

Az erről készült videót Victoria Beckham férje, David Beckham töltötte fel az Instagramra a világ még mindig Spice Girls-fanatikus felének legnagyobb örömére.

Csak összehasonlításképp, 1997-ben még így nyomta mindenki kedvenc lánybandája a Stopot (ami nagy szó, hogy a Spice Girls tagjai a jelek szerint majdnem harminc év távlatából is simán vágják a koreográfiát):

A Spice Girls röpke (és sajnos a félpercnyi Insta-kóstolót leszámítva privát) összeállása azért is nagy szám, mert a 2001-ben feloszlott banda tagjai évek óta nem álltak színpadra együtt. Bár 2019-ben nyomtak egy nosztalgiaturnét, ebben Victoria Beckham a divatmárkája körüli elfoglaltságokra hivatkozva már nem vett részt. A Spice Girls mind az öt tagja utoljára a 2012-es londoni Olimpia nyitóünnepségén lépett fel.

De akkor kik élvezhették a Spice Girls-összeállást? Nos, Victoria Beckham férjén és négy gyerekén kívül például olyan vendégek, mint Eva Longoria, Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley és Gordon Ramsay.

(BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!